top of page

FANINA

Vrouw, moeder, mindfullness trainer, leefstijl coach, psychosociaal therapeut i.o., aromatherapist& skintherapist

20211029_061345.jpg

FANINA

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN in de hoogste categorie en ben Mindfulness register trainer (gevorderd) Hierdoor komen mijn trainingen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar of werkgever!

 

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn in het bedrijfsleven waarbij ik de afgelopen 15 jaar een internationaal import bedrijf had in gecertificeerde cosmetica producten ben ik 6 jaar geleden tot een grote verandering gekomen. 

Mijn bewustwording rondom duurzaamheid, leefstijl en veilige producten was al lange tijd onderdeel van mijn bedrijf. Toch was het nodig om de groothandel te stoppen en me geheel te richtte op deze nieuwe fase. Na jaren van studie en ontwikkeling werk ik nu als trainer en coach. Met al mijn ervaring op het internationaal zakelijk vlak en met duurzaamheid, breng ik alles samen. Ik begeleid mensen met bewust wording en ontspanningsmomenten waarbij ik mindfulness, leefstijl en plant aroma's combineer.

Ik heb tijdens mijn opleidingen geleerd om zelf bewuste keuzes te maken over wat ik nodig heb en dat doe ik elke dag. Vanuit mijn passie en authenticiteit begeleid ik mensen op weg naar een nieuwe leefstijl die bijdraagt aan een positieve gezondheid.

kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen, maar iedere keer als we vallen dat we weer opstaan -Confucius

Samenwerking met andere zorgaanbieders

Ik ben aangesloten bij het Netwerk borstkankerzorgverleners regio Leiden. Als ondersteuning op een aanvullend gebied nodig is, kan ik vertrouwen op collega's uit een vertrouwd netwerk in de oncologische (neven)zorg in de directe omgeving. Dit geldt ook voor het geval er verdere psychologische ondersteuning nodig mocht zijn.

Daarnaast zit ik in een samenwerkingsverband met andere mindfulness trainers en coaches gespecialiseerd in kanker voor regelmatig overleg en intervisie en supervisie.


Ik ben gecertificeerd categorie mindfulness trainer (20191382) en aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland (VMBN). Hierdoor is het, afhankelijk van je zorgverzekeraar en je aanvullende verzekering, mogelijk om (een deel van) de training te declareren. Via je werkgever kun je ook in aanmerking komen voor een vergoeding. Een overzicht van de vergoeding bij verschillende zorgverzekeraars vind je via deze link.

bottom of page