top of page
pexels-alexey-demidov-10137486.jpg

Counseling en therapie

Psychosociale counseling en therapie leg ik graag aan je uit met behulp van een metafoor van een kralenketting. Elke kraal staat voor een belangrijk aspect van de interventies en de draad verbindt al deze kralen samen tot een geheel.

 

Voor jou betekent dit dat ik, met behulp van mijn diverse achtergrond en expertise, een holistische benadering kan bieden die afgestemd is op jouw behoeften. Elke kraal vertegenwoordigt een specifiek stukje in mijn aanpak dat relevant kan zijn voor jouw situatie.

 

Tijdens onze gesprekken bied ik een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin jij vrijuit kunt praten over jouw gedachten, gevoelens en ervaringen. De gesprekken zullen je helpen om dieper inzicht te krijgen in jouw persoonlijke uitdagingen en doelen. Samen kunnen we werken aan het verkennen van verschillende perspectieven, het identificeren van belemmerende patronen en het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en handelen. De inhoud en richting van de gesprekken kunnen variëren, afhankelijk van jouw individuele behoeften en doelen.  

 

De kralen staan symbool voor de diverse tools, technieken en benaderingen die we in kunnen zetten om jou te ondersteunen. Of het nu gaat om cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, stressreductie met behulp van mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) of leefstijlcoaching, al deze verschillende benaderingen kunnen helpen om een compleet beeld te vormen die jouw specifieke doelen en behoeften ondersteunen.

 

Samen vormen al deze kralen en de draad een geheel, wat betekent dat ik begeleiding bied die rekening houdt met jouw unieke situatie en persoonlijkheid. Dit kan helpen om inzicht, groei en verandering te bevorderen, evenals het verbeteren van jouw algehele welzijn.

bottom of page